DESPRE NOI

SC AGI CONSTRUCT SRL, este o companie cu management de familie în care conducerea acesteia este interesată atât de dezvoltarea companiei cât și de fidelizarea și satisfacerea cerințelor clienților acesteia, formându-și o imagine pozitivă în piață, pe sectorul activității desfășurate. SC AGI CONSTRUCT SRL are ca obiect principal de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, activitate care se desfășoară cu succes până în prezent, cu perspective de dezvoltare a activității.

             Deși dl. Ing. Ionel Turturica a pornit la drum cu un număr mic de angajați, înființând încă din anul 1991 o societate specializatăîn construcții civile și industriale, în anii care au urmat, datorită unui managment eficient și inspirat,societatea și-a dezvoltat în ritm accelerat infrastructura, urmând ca în anul 2000 să înființeze o a doua societate, AGI CONSTRUCT S.R.L., sub care își desfășoarăîn prezent activitatea. S-au achiziționat terenuri pentru crearea unor baze de producție, s-a dezvoltat parcul de utilaje și echipamente de producție, personalul angajat a urmat cursuri de specializare și calificare în vederea creșterii eficienței utilizării resurselor iar cifra de afaceri a avut un trend ascendent.

              Clienții firmei sunt: reprezentanți ai administrației publice locale, locații ale Ministerului Educației și Cercetării (școli, grădinițe, licee), agenți economici, comerciali, industriali, instituții sportive, persoane fizice și alții.