DESPRE NOI

SC AGI CONSTRUCT SRL, este o companie cu management de familie în care conducerea acesteia este interesată atât de dezvoltarea companiei cât și de fidelizarea și satisfacerea cerințelor clienților acesteia, formându-și o imagine pozitivă în piață, pe sectorul activității desfășurate. SC AGI CONSTRUCT SRL are ca obiect principal de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, activitate care se desfășoară cu succes până în prezent, cu perspective de dezvoltare a activității.

             Deși dl. Ing. Ionel Turturica a pornit la drum cu un număr mic de angajați, înființând încă din anul 1991 o societate specializată în construcții civile și industriale, în anii care au urmat, datorită unui managment eficient și inspirat, societatea și-a dezvoltat în ritm accelerat infrastructura, urmând ca în anul 2000 să înființeze o a doua societate, AGI CONSTRUCT S.R.L., sub care își desfășoară în prezent activitatea. S-au achiziționat terenuri pentru crearea unor baze de producție, s-a dezvoltat parcul de utilaje și echipamente de producție, personalul angajat a urmat cursuri de specializare și calificare în vederea creșterii eficienței utilizării resurselor iar cifra de afaceri a avut un trend ascendent.

              Clienții firmei sunt: reprezentanți ai administrației publice locale, locații ale Ministerului Educației și Cercetării (școli, grădinițe, licee), agenți economici, comerciali, industriali, instituții sportive, persoane fizice și alții.

imobiliare Iasi Vremea Constanta Horoscop azi Capricorn Hormigon Impreso Contact Revolut Romania Vremea Oradea 7 Zile Digi Rcs Rds Deranjamente EON Cod postal Alba Contact Google Romania Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Constipația Bebelușului. Simptome Și Tratament Siguranța Vopsirii Părului În Timpul Sarcinii Saptamana 8 de sarcina Contact eMag Telefon contact EON telefon contact DIGI