CERTIFICARI

Garantia calitatii

               Cele mai importante obiective  pe care le urmărim în desfășurarea activității sunt calitatea, prețul si rapiditatea in execuție, acestea fiind și necesitățile reale ale clientului.

               Putem spune că deși societatea a pornit cu puțini angajați și o dotare minimă, în prezent angajații firmei s-au adaptat cerințelor calitative și cantitative manifestate de beneficiari, specializându-se în activități de construcție, reabilitare și amenajare spații interioare și exterioare ale clădirilor civile și industriale. Prin lucrările efectuate, societatea a reușit să se ridice la un nivel calitativ înalt, fapt ce a propulsat-o pe piața de acest gen.

         Societatea dispune de specialiști în orice domeniu : arhitectură, structură, instalații, tâmplărie PVC și Aluminiu, lemn, mobilier.

         Pentru a asigura clienții de calitatea și transparența serviciilor oferite, societatea noastră a implementat diverse sisteme de management și control al calității, certificate de către ROCERT BUCURESTI în următoarele domenii :

  • Sistem de Management al Calității în conformitate cu Standardele Internaționale SR EN ISO 9001 :2008
  • Sistem de Management al Mediului în conformitate cu Standardele Internaționale SR EN ISO 14001 :2005
  • Sistem de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale în conformitate cu Standardele Internaționale SR OHSAS 18001 :2008

         Societatea a obținut diferite distincții și premii dintre care cele mai recente sunt:

  • Locul I la categoria Lucrări de construcții Intreprinderi mici în Topul firmelor organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, in ultimii 10 ani;
  • Locul I la categoria Lucrări de construcții Intreprinderi mici si mijlocii, organizat de listafirme.ro;
  • Categoria Aur – International Star for Leadership in Quality Award – Global Quality Convention organizată de Business Initiative Directions Madrid, Spania.
  • Certificat ”FIRMĂ DE ÎNCREDERE” acordat de Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților CBOK București

iso-9001ohsas-18001iso-14001s25c-416030310210

globul-de-aurdiploma1   diploma2

imobiliare Iasi Vremea Constanta Horoscop azi Capricorn Hormigon Impreso Contact Revolut Romania Vremea Oradea 7 Zile Digi Rcs Rds Deranjamente EON Cod postal Alba Contact Google Romania Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Constipația Bebelușului. Simptome Și Tratament Siguranța Vopsirii Părului În Timpul Sarcinii Saptamana 8 de sarcina Contact eMag Telefon contact EON telefon contact DIGI